نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

چین خواستار اتحاد کشورهای آسیایی علیه آمریکا شد

چین خواستار اتحاد کشورهای آسیایی علیه آمریکا شد وزیر امور خارجه چین خواستار اتحاد کشورهای آسیایی علیه جاه‌طلبی‌های آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه چین از کشورهای همسایه‌اش خواست در برابر جاه‌طلبی‌های ژئوپولتیک آمریکا در آسیا بایستند. 

به نوشته راشاتودی، وانگ یی از کشورهای همسایه چین خواست در برابر جاه‌طلبی‌های ژئوپولتیک آمریکا در آسیا بایستند. او همچنین خواستار همکاری‌های منطقه‌ای برای جلوگیری از اقدامات تحریک‌آمیز در دریای چین جنوبی شد. 

وزیر خارجه چین در کنفرانس خبری مشترک با همتای مالزیای گفت اعضای «انجمن ملل آسیای جنوب شرقی» (آسه‌آن) باید برای تضمین امنیت در منطقه با هم همکاری کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی چین گفت دریای چین جنوبی نباید نباید به میدانی برای زورآزمایی قدرت‌های بزرگ با ناوهای جنگی تبدیل شود. او گفت چین و آسه‌آن از توانایی و خردمندی کامل و همچنین مسئولیت لازم برای حفظ صلح و آرامش برخوردار هستند. 

ساعاتی قبل‌تر، وانگ‌یی که به جنوب شرق آسیا سفر کرده خواستار همکاری کشورهای عضو آسه‌آن برای از بین بردن «دخالت‌های بیرونی» در دریای چین جنوبی شد. 

وی از شریکان منطقه‌ای چین خواست در برابر سیاست‌های واشنگتن برای منطقه «هند-آرام» هشیار باشند. وانگ یی گفت سیاست‌های واشنگتن در این منطقه، یک خطر امنیتی برای آسیای شرقی به شمار می‌روند. 

وزیر خارجه چین گفت: «چیزی که آمریکا دنبال آن است روی آوردن به ذهنیت منسوخ جنگ سرد و راه‌اندازی درگیری در میان گروه‌ها و بلوک‌های مختلف و دامن زدن به رقابت‌های ژئوپولتیک است.» 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار